Lily-Balou presenteert Fall-Winter 2020

Lily-Balou presenteert Fall-Winter 2020

Toffe kleuren, vrolijke prints en superzachte stoffen

Het Antwerpse kledingmerk Lily-Balou presenteert haar nieuwe herfst-wintercollectie 2020. Fall-Winter 2020 is een ode aan de planeet, en alle wonderlijke wezens die er leven: honden, luiaards en Groovy Cats.

Toffe prints en vrolijke kleuren

Lily-Balou staat sinds de start als modemerk in 2011 bekend om haar vrolijke kleuren en toffe prints. Met deze nieuwe FW20-collectie brengt Lily-Balou een ode aan de planeet en alle wonderlijke wezens die er leven. Ze brengt onder andere honden, luiaards en Groovy Cats, en natuurprints als Jungle en Big Flower.

Lily-Balou staat niet alleen voor vrolijke en kleurrijke mode, maar gaat ook volop voor draagcomfort. Dit seizoen zijn de truien en broeken nog zachter dan voordien. Je zou ze bijna niet meer willen uitdoen...

Twinning is winning

Lily-Balou werd opgericht als kinderkledingmerk, maar in de zomer van 2019 werd de kindercollectie uitgebreid met een collectie voor dames. De damescollectie kent bijzonder veel succes, zowel bij mama's die willen twinnen als gewoon als losstaande collectie op zich.

GOTS-gecertificeerd

Lily-Balou hecht veel belang aan duurzaamheid, en is dan ook trots nu te beschikken over een GOTS-certificaat. De meeste leveranciers van Lily-Balou waren al GOTS-gecertificeerd, maar vanaf FW20 heeft Lily-Balou zelf een GOTS-certificaat. Duurzame, bewuste mode is voor Lily-Balou vanzelfsprekend.

Beschikbaarheid en beeldmateriaal

De volledige FW20-collectie is verkrijgbaar vanaf begin oktober op de website www.lilybalou.be of bij een modezaak in de buurt.

Meer foto's van de kindercollectie vind je hier; van de vrouwencollectie hier.

Voor hogeresolutiebeelden of samples voor fotoshoots kan je contact opnemen met Tine Nelissen via marketing@lilybalou.be

 

Over Lily-Balou

Lily-Balou is een Belgisch modemerk. Het werd in 2011 gelanceerd als kinderkledingmerk door designer Anne De Smedt. Kleurrijk, bewust en comfortabel waren - en zijn nog steeds - de sleutelwoorden. In de zomer van 2019 lanceerde Lily-Balou een eerste damescollectie. Alle kledingstukken van Lily-Balou worden gemaakt met respect voor de planeet en met respect voor de mensen die ze maken.

Lily-Balou
Eglantierlaan 43
2020 Antwerpen