Lily-Balou verkoopt nu ook stoffen

Lily-Balou verkoopt nu ook stoffen

4 juni 2020 - Het Antwerpse kledingmerk Lily-Balou verkoopt voortaan ook stoffen. Zo kunnen creatievelingen in de toekomst hun eigen kledingstukken maken met deze vrolijke prints.

Kleurrijke stoffen met vrolijke prints, dat is waar Lily-Balou al 10 jaar voor staat. Vanaf nu zijn die vrolijke prints ook als stoffen verkrijgbaar. Zo kunnen creatieve naai- en DYI-talenten voortaan hun eigen kledingstukken of hobbyprojecten maken met de vrolijke printjes van Lily-Balou.

In eerste instantie gaat het - bij wijze van test - om de stoffen van de Lente-Zomercollectie van 2019, later komen daar eventueel de stoffen van recentere collecties bij.

De stoffen zijn te koop op de website van Lily-Balou, maar ook bij Wild van Stof (Nederland) en Studio Spatz (België).

 

Over Lily-Balou

Lily-Balou is een Belgisch modemerk. Het werd in 2011 gelanceerd als kinderkledingmerk door designer Anne De Smedt. Kleurrijk, bewust en comfortabel waren - en zijn nog steeds - de sleutelwoorden. In de zomer van 2019 lanceerde Lily-Balou een eerste damescollectie. Alle kledingstukken van Lily-Balou worden gemaakt met respect voor de planeet en met respect voor de mensen die ze maken.

Lily-Balou
Eglantierlaan 43
2020 Antwerpen